Start > Resmål > Skogsg√§rde Islandsh√§star

Skogsgärde Islandshästar

Skogsgärde Islandshästar startade våren 1998. Från och med juni 2001 är verksamheten auktoriserad av Svenska Islandshästföreningen.


Bild p√• hage med h√§starHuset √§r ett gammalt stationshus från slutet av 1800-talet och fram till b√∂rjan på 40-talet var det biljettf√∂rs√§ljning och v√§nthall i huset. Efter det var det banvaktstuga fram till att j√§rnv√§gen lades ner i slutet på 50-talet.
Här är väldigt vackert med mycket gammal orörd skog och perfekta ridvägar, som lämpar sig ypperligt för turridning med islandshästar.Bild p√• Ulrica, Bj√∂rn och Alfred. Foto av Magdalena PeterssonSkogsg√§rde erbjuder ridturer på natursk√∂na skogsstigar och vindlande grusv√§gar på t√∂ltande islandsh√§star. Alla slags s√§llskap såsom kompisg√§ng, f√∂retag, familjer m.m. √§r v√§lkomna, men √§ven om du √§r ensam √§r du lika v√§lkommen.
Van eller ovan ryttare spelar ingen roll, det finns h√§star f√∂r alla smaker. F√∂r barn g√§ller åldersgr√§ns på 12 år om dom √§r ovana, ridvana barn (som har ridit i några år) kan vara ner till 8 år.√Ėppettider/best√§llning:
Ulrica och Bj√∂rn på telefon 0346-610 14 eller 0708-87 95 30

Hemsida:
www.skogsgarde.se